IT-Plus - web­hosting - domein­registra­tie - web­design

Joomla! - CMS-systeem

joomla_screenshotsMet een content management systeem kunt u uw website zelf onderhouden zonder technische kennis te hebben van HTML, PHP, JavaScript, mySQL enzovoorts. Met Joomla! onderhoudt u uw website met uw internetbrowser (Firefox, Internet Explorer etc.) zonder dat u op uw PC nog andere software te hoeft te installeren. U kunt teksten plaatsen, plaatjes en links in uw teksten opnemen en uw website eventueel uitbreiden met verschillende modules en componenten.
Joomla! is heel eenvoudig in het gebruik; als u kunt werken met een tekstverwerker op uw PC, dan kunt u ook met Joomla! aan de slag!

Veel verenigingen, stichtingen particulieren, hobbyisten en kleine ondernemingen kiezen steeds vaker voor Joomla! Niet alleen omdat het (gratis) Open Source-software is. Het is ook een zeer krachtig CMS systeem met veel functies en een groot gebruikersgemak.

Met Joomla! is ontzettend veel mogelijk, vandaar dat het in sommige gevallen raadzaam kan zijn om de keuzes of extra's door IT Plus te laten installeren. Wij zijn bekend met het CMS van Joomla! en kunnen u professionele ondersteuning bieden op verschillende onderdelen. Onze website draait er immers zelf op!
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen.